02-12-2022

Robert Rösler bestuurslid van SWS

Per 14 september 2022 is Robert Rösler tot het bestuur van SWS toegetreden. Robert Rösler heeft een financiële achtergrond en wil met zijn expertise SWS graag helpen in de komende jaren.

Sportraad Apeldoorn

Robert Rösler is al zijn hele leven actief in de sportwereld. In het verleden was hij penningmeester bij een grote voetbalclub waar veel investeringen in de accommodatie hebben plaatsgevonden. De laatste jaren is hij onder andere actief als vice-voorzitter van de Sportraad in Apeldoorn en als lid van de regiegroep van het Sport- en beweegakkoord. Ook is hij aanvoerder van het deelakkoord dat zich bezighoudt met investeringen in duurzaamheid.

Ontwikkeling SWS

Rösler wil zijn expertise graag inzetten om de organisatie de komende jaren te helpen. ,,Ik ben mij ervan bewust dat SWS de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt. Inmiddels staat er voor ruim 70 miljoen euro aan garanties uit. Het is de taak van het bestuur het vermogen van de stichting goed te beheren, zodat de sport hierdoor blijvend kan profiteren van het Waarborgfonds.”

Deel dit bericht