19-01-2022

Vacature SWS

Altijd al in de sportwereld werkzaam willen zijn? Wil je graag sportverenigingen helpen met het verkrijgen van een banklening? In een leuk team -waarin je veel zelfstandig werkt- is SWS is per 1 april 2022 op zoek naar een

PROJECTADVISEUR m/v (32-40 uur p/week)

Inhoud van de functie:

Het uitbrengen van adviezen over de financiële haalbaarheid van investeringsprojecten in sportaccommodaties door sportverenigingen. Het is met name van belang om te beoordelen of de vereniging in staat zal zijn om aan de toekomstige rente- en aflossingsverplichtingen van de aan te trekken financiering te voldoen. Bij een positief advies geeft SWS een borgstelling af voor de financiering. Naast het beoordelen van nieuwe aanvragen is het tevens de taak van de projectadviseur om jaarlijks te rapporteren over de financiële situatie bij lopende projecten aan de hand van op te vragen jaarstukken. In het werkveld is er veel contact en overleg met sportorganisaties, gemeenten en banken.

Functievereisten:

Een bedrijfseconomische of financiële opleiding op minimaal HBO-niveau is een belangrijke voorwaarde om de werkzaamheden voldoende te kunnen uitvoeren. Gelet op de unieke verenigingscultuur die wij in Nederland kennen, is het van belang om inzicht te hebben in de wijze waarop zo’n vereniging is georganiseerd.
Het ‘thuiswerken’ en het contact hebben met vrijwilligers van sportorganisaties, zorgen er voor dat het werk niet is ‘af te bakenen’ tussen 9 en 17 uur. Het bezoeken van de sportorganisaties maakt het noodzakelijk dat kandidaten beschikken over een rijbewijs en eigen auto.

SWS

Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) is een onafhankelijke stichting die actief is in heel Nederland. SWS is in 1980 opgericht door het Ministerie van VWS, NOC*NSF en De Lotto, nadat eind jaren `70 werd geconstateerd dat sportverenigingen steeds meer moeite hadden om voor de aanleg, de bouw, de renovatie of de aankoop van de accommodatie een lening te krijgen.

Het belangrijkste doel van SWS is het stimuleren van bezit van kwalitatief goede accommodaties door sportorganisaties. Daartoe geeft SWS, in samenwerking met de gemeente waarin de accommodatie is gevestigd, borgstellingen af aan banken. Sinds haar oprichting heeft SWS ruim 2.700 sportorganisaties geholpen om investeren in de eigen accommodatie mogelijk te maken. De laatste jaren oplopend tot maar liefst 180 organisaties per jaar.
De SWS organisatie bestaat op dit moment uit een directeur, een office manager en vier adviseurs. De adviseurs bedienen een eigen rayon. De medewerkers bezoeken vanuit huis, waar de dagelijkse werkzaamheden worden verricht, de sportorganisaties in hun rayon.

Wat bieden wij:

  • Een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Salarisindicatie bruto € 55.000 per jaar op basis van 40-urige werkweek, een passende vergoeding voor het gebruik van de eigen auto en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;

Gelet op de rayonindeling is er enige voorkeur voor een kandidaat uit het noorden/oosten van het land.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.sws.nl.

Uw reactie in de vorm van een digitale brief met CV gericht aan onze Office Manager mevrouw Jos Wessels, willen wij graag uiterlijk 10 februari a.s. ontvangen op j.wessels@sws.nl. Voor eventuele vragen kunt u contact met haar opnemen (06-13325894).
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht