U heeft plannen met uw club. Om uw ambitie waar te maken heeft u meestal een financiering nodig. Om financiering mogelijk te maken heeft ABN AMRO in samenwerking met Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) een uniek arrangement voor sportinstellingen ontwikkeld. ABN AMRO biedt u een maatwerk financiering gericht op uw specifieke financieringsbehoefte.

Een sportinstelling financieren is maatwerk

Elk sportcomplex heeft van tijd tot tijd een opknapbeurt nodig. Dit kan een simpele aanpassing zijn of een ingrijpende verbouwing. Soms is er zelfs sprake van een (noodgedwongen) verhuizing. In alle gevallen krijgt u te maken met investeringen.
 Zeker als het om onroerend goed gaat, kunnen deze groot zijn. En doordat u vaak niet de eigenaar van de grond bent, is financiering voor een externe partij moeilijker.

Sportinstellingen hebben vaak te maken met een begroting waarin niet veel ruimte is voor rente en aflossing. De inkomsten (voornamelijk contributies) van een sportinstelling moeten immers zo optimaal mogelijk ten goede komen aan de leden. Bij het opzetten van de financiering van uw sportinstelling maakt ABN AMRO afspraken met u die aansluiten op uw specifieke situatie: langere looptijden, specifieke rentebepalingen, het onderpand en de aflossingsdruk die passen bij uw sportinstelling. Uiteraard letten we op toekomstige ontwikkelingen als ledenaantallen en eventuele uitbreidingen.

Uw voordelen
Wilt u weten welke voordelen het arrangement van ABN AMRO uw club en u als bestuurder nog meer biedt? Lees onze folder bezoek onze speciale website.

 

 

alle partners